SPA

Ni kika kika på Aroma sidan.

Kärlekspaket för 2 personer

Det ingår Duomassage 60 min med valfri massagebehandling och sedan spaavdelningen med 120 min med jacuzzi o bastu o relax fruktfat och bubbel samt badrock och handuk ingår.  Deposition 500 kr vid beställning swisha då är det bokat. betala resten sen när ni kommer.

1990:- (60 min + 120 min relax)

Hyr vårt spa

 
 
Hyr vår Spa  relaxavdelning för 200 kr/tim per person, minimitid hyra 2 timmar för upp mellan 2-6 personer, Möhippa, svensexa, födelsedagar, afterwork eller företagsevent eller bara för att fira något. I priset ingår att privat hyra vår Jacuzzi, bastu, relax med dusch o lyssna på din egen musik, badhandukar och dricka  Deposition vid bokning swishas.


200 kr/tim
per person (Minimitid hyra 2 timmar. Mellan 2-6 pers)
Ring salongen för bokning.

Thaimassage i närheten av Uppsala, Eskilstuna, Sala & Solna

Varmt välkommen in till oss på Djäkne Massage och Spa för en skön behandling. Hos oss finns möjligheten att njuta av fotvård, thaimassage och även oljemassage. Oavsett vilken behandling du väljer så får du alltid en duktig terapeut som kommer att fokusera på ditt välbefinnande. Trots att vår massagestudio är belägen i Västerås så välkomnar vi alla som vill njuta av en skön behandling. För oss spelar det ingen roll om du bor i Uppsala, Eskilstuna, Sala, Solna eller någon annanstans i Sverige.