Djäkne Massage & Spa

Alla våra behandlingar har en gemensam nämnare och det är att öka din kropps välmående. Våra skickliga terapeuter anpassar massagebehandlingen utefter dina besvär och önskemål. Är du osäker på vilken behandling som passar dig bäst så är du alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig med att komma fram till den bästa lösningen. I vår rena och fräscha lokal finns 6 stycken bäddar och en avslappnande spa-avdelning som innehar såväl bastu som jacuzzi. 

Thaimassage Solna

Varmt välkommen in till oss i närheten av Solna för en skön behandling. Här finns möjligheten att njuta av fotvård, thaimassage och även oljemassage. Oavsett vilken behandling du väljer så får du alltid en duktig terapeut som kommer att fokusera på ditt välbefinnande. Trots att vår massagestudio är belägen i Västerås så välkomnar vi alla som vill njuta av en skön behandling. För oss spelar det ingen roll om du bor i Västerås, Solna eller någon annanstans i Sverige.

Thaimassage Solna

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss!

Vi på Djäkne Massage och Spa är anslutna till flera olika system för friskvårdsbidrag. Hos oss kan du som använder Actiway, Benify, Wellnet och Epassi smidigt boka din behandling. Stärk ditt välmående redan idag! Boka en thaimassage hos oss på Djäkne Massage och Spa, vi finns i närheten av Solna.